PARAGRAF 107 – MIDLERTIDIGT OPHOLD

​TILDELING AF ET MIDLERTIDIGT OPHOLD FOR EN UDSAT BORGER

​Hos Broen finder du et socialpædagogisk bosted for unge under servicelovens paragraf 107. Vi tager imod unge i en alder fra 16 år og opefter, der har psykiske og fysiske udfordringer, som hindrer dem i at leve et ”almindeligt” liv og tage vare på dem selv.

I vores bofællesskab har vi derfor et stort fokus på at sikre, at hver enkelt beboer får den rette hjælp og støtte, der skal til for, at vedkommende kan udvikle og frigøre sine kompetencer både fysisk, mentalt og socialt.

Vi har to afdelinger i Nordsjælland i henholdsvis Hellerup og Gentofte, hvor vi på hver afdeling har plads til ni borgere.

​HVAD ER PARAGRAF 107?

​Paragraf 107 er en paragraf i serviceloven, der dækker over muligheden for at få tildelt et midlertidigt ophold på et botilbud. Målgruppen for dette tilbud er personer med en betydelig psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, eller det kan være personer, der har nogle særlige sociale udfordringer.

I serviceloven paragraf 107 fremgår det, at det for begge tilfælde gør sig gældende, at den henviste borger har brug for hjælp til helt almindelige daglige gøremål, at vedkommende har behov for pleje, eller at borgeren har brug for en særlig behandlingsmæssig støtte i en periode. Du kan læse mere om serviceloven 66 og vores tilbud hertil.

​KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES MÅLGRUPPE

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores målgruppe, hvis du har nogle spørgsmål i forhold til vores pædagogiske tilgang, eller hvis du leder efter et paragraf 107 opholdssted som vores.

Vi henvender os både til den enkelte borger, til pårørende og til sagsbehandlerne hos kommunerne.

Kontakt os her

Hos os er alle spørgsmål velkomne

Telefon

39 40 60 30

GENTOFTE KOMMUNE (Broen)

​​CVR: ​19438414

Læs cookiedeklaration her

Tilgængelighedserklæring​

www.broen-gentofte.com/was

​Hellerup:

Hellerupvej 50

2900 Hellerup​

Hent rutevejledning her

Gentofte:

Gladsaxevej 4

2870 Dyssegård

Hent rutevejledning her

En vellykket overgang til voksenlivet:

B: Botræning

R: Ressourcer

O: Oplevelser

E: Erfaringer

N: Netværk​